BOOK TID

Sculptra

Sculptra - Din naturlige vej til fornyet hud

Sculptra er en avanceret æstetisk behandling designet til at genoprette hudens ungdommelige fylde og forbedre hudens tekstur over tid. Behandlingen er ideel for dem, der ønsker et naturligt og gradvist resultat, hvor hudens egen kollagenproduktion stimuleres for en langvarig forbedring.

Sculptra behandling

Hvad er Sculptra?

Sculptra er en biokompatibel og nedbrydelig injicerbar filler, der indeholder poly-L-mælkesyre (PLLA). Dette stof har været anvendt i medicinske sammenhænge i mange år og er kendt for sin sikkerhed og effektivitet. Når Sculptra injiceres i huden, arbejder det i dybere lag af dermis for at stimulere kroppens naturlige kollagenproduktion.

Hvordan virker Sculptra?

I modsætning til traditionelle fillere, der giver øjeblikkelige resultater, arbejder Sculptra over tid for at skabe en mere varig forbedring. Efter injektionen begynder Sculptra gradvist at øge produktionen af kollagen, hvilket fører til forbedret hudfylde, fasthed og elasticitet. Resultaterne bliver synlige efter flere uger og kan vare op til to år, afhængigt af din hudtype og behandlingsområde.

Fordele ved Sculptra:

  • Naturlige og gradvise resultater: Sculptra giver en subtil foryngelse, der udvikler sig over tid, så det ser naturligt ud.
  • Langvarig effekt: Resultaterne af Sculptra kan vare i op til to år.
  • Stimulerer kollagenproduktionen: Øger kroppens egen kollagenproduktion for en sundere, fyldigere hud.
  • Målrettet behandling: Sculptra kan bruges til at behandle ansigtet, halsen og dekolletagen.

Hvem er en god kandidat til Sculptra?

Sculptra er ideel for personer, der ønsker at reducere forekomsten af rynker og fine linjer i ansigt, hals og dekolletage. Det er også velegnet til dem, der ønsker at forbedre hudens struktur og tone på en naturlig måde.

Hvad kan man forvente under behandlingen?

En Sculptra-behandling består af en serie injektioner, som udføres af en uddannet læge. Behandlingen tager typisk cirka 20-30 minutter, afhængigt af de områder, der behandles. Efter behandlingen kan der opstå let hævelse, rødme eller blå mærker, som normalt forsvinder inden for et par dage.

Efter behandlingen:

Det anbefales, at du masserer de behandlede områder dagligt i de første fem dage efter behandlingen for at sikre, at Sculptra fordeles jævnt. Din behandler vil give dig specifikke instruktioner til efterbehandling for at maksimere resultaterne.

Sculptra æstetisk behandling designet til at genoprette hudens ungdommelige fylde
sculptra kollagenproduktion

Er der nogen bivirkninger?

Sculptra er generelt en sikker behandling med få bivirkninger. Almindelige bivirkninger kan omfatte mild hævelse, rødme, ømhed eller blå mærker på injektionsstedet. Disse bivirkninger er normalt midlertidige og aftager af sig selv inden for få dage.

Hvor meget Sculptra har jeg brug for?

Som en tommelfingerregel skal man bruge 1 ampul per 10 år af ens alder fordelt på 2-3 behandlingssessioner med 4-6 ugers mellemrum. Derefter holder man en pause i 2 år, hvorefter vedligeholdelsesbehandling med 1-3 ampuller årligt afhængig af alder og individuelle forhold følger.

Book din konsultation i dag

Hvis du overvejer Sculptra og ønsker at vide mere om, hvordan behandlingen kan hjælpe dig med at opnå dine skønhedsmål, så book en konsultation hos vores klinik i dag. Vores erfarne læge vil skræddersy en behandlingsplan, der passer til dine individuelle behov og forventninger.

Oplev fordelene ved Sculptra – en naturlig vej til en mere ungdommelig og strålende hud.

Se før/efter billeder på Instagram og Facebook

Scroll to Top